4143111C-7024-449C-88F5-181B1DE20A97

Arctic Piano Fest Nuorten pianokatselmus 2022

Helmikuulta 2022 koronatilanteen vuoksi siirtynyt Lasten ja nuorten pianokatselmus järjestettiin marraskuussa 2022 Rovaniemellä Korundin konserttisalissa. Pianokatselmukseen osallistui oppilaita Lapin musiikki- ja tanssiopistosta, Koillis-Lapin musiikkiopistosta sekä Meri-Lapin musiikkiopistosta.

Nuorten pianokatselmus Rovaniemellä 25.-27.11.2022

Ikäsarjat

  • 6-9 -vuotiaat (ohjelman kesto max. 3 min)
  • 10-13 -vuotiaat (ohjelman kesto max. 8 min)
  • 14-16 -vuotiaat (ohjelman kesto max. 12 min)
  • 17 -vuotiaat ja sitä vanhemmat (ohjelman kesto max. 15 min)

Kaikkiin sarjoihin oli mahdollista osallistua myös pianoduona tai muuna pianokamarimusiikkikokoonpanona, ja soolopianoesitysten lisäksi kuultiinkin nelikätisiä esityksiä sekä kamarimusiikkia pianolla ja jousisoittimilla.

Ohjelma oli sisällöltään vapaa. Asiantuntijaraadissa olivat pianopedagogit Jani Aarrevaara ja Kristiina Kask-Valve.

Kaikki katselmuskonsertit sekä Gaalakonsertti ja osallistumisdiplomien jako järjestettiin Korundi-salissa. Osallistujat saivat henkilökohtaista palautetta vierailevilta pianopedagogeilta. Lisäksi halukkaat saivat mestarikurssiopetusta vierailevilta pianopedagogeilta Lapin musiikki- ja tanssiopiston tiloissa.

Asiantuntijaraati valitsi gaalakonsertin esiintyjät ja jakoi kunniamainintoja ansioituneille esiintyjille. Kaikille katselmukseen osallistuneille oppilaille jaettiin Korundissa osallistumisdiplomit.

Katselmukseen osallistui kaikkiaan 56 pianista yhdestätoista Lapin kunnasta: Rovaniemeltä, Ranualta, Kemistä, Torniosta, Pellosta, Sallasta, Sodankylästä, Kittilästä, Savukoskelta, Kemijärveltä ja Pelkosenniemeltä. Hieno katselmusviikonloppu oli täynnä jännityksensekaista iloa ja onnistumisia! Kaikki soittajat kukitettiin Korundin lavalla ja jokainen sai osallistumisdiplomin.

2022 © Lapin pianoseura ry
TietosuojaselosteSäännöt